MENU

Jesu Hellige Hjerte

Jesu Hellige Hjerte med undertitlen - At blive Jesu discipel - giver et fascinerende og udfordrende indblik i discipelskabets vej. Således skriver præst Ole Skjerbæk Madsen i forordet, og han kalder bogen et wake up call til "sløve" kristne. Bogen inviterer til at efterfølge Jesus og gennem bøn ligedanne vore hjerter med Jesu Hellige Hjerte.

I Jesu Hellige Hjerte kalder Jesus insisterende på os: Min datter, se på Mit barmhjertige Hjerte! Giv Mig dit hjerte, Min søn! og Jesus anviser os, hvordan vi gennem tillid, valg, hengivenhed og viljens overgivelse kan forvandles og få et nyt sind og Kristus-formes. Jesus opfordrer os til at give Ham vort hjerte, og til gengæld vil Han skænke os sit kærlige og barmhjertige Hjerte ind i vort hjerte - ikke for vor egen skyld, men for at Jesus gennem os kan sprede sit lys, sin kærlighed og barmhjertighed til hele menneskeheden.

Jesu Hellige Hjerte er fyldt af visdom, smukke billeder og kernetekster fra den kristne åndelige tradition. Den er den anden bog i en trilogi om mysterier.
Den første bog i trilogien, Maria Mysterier med undertitlen Maria som Discipel, beskriver den ideelle discipel.

Forfatter: Else Marie Post
ISBN 978-87-7170-244-6
Forlaget: BoD
Sider: 132
Format: 17 x 22 cm
Hardcover, 200 g fotobrilliant papir
Pris: 299,- kr

Kan købes i boghandlen, hos mysterieskole@gmail.com
eller hos www.saxo.dk

BØGER


Videnskaben om
sakramenterne


Vejen til Kristus


Maria Mysterier


En indføring
i
frimurersymboler


Mysterieskolen
i
Frimureriet


Frimureri i Vandbærerens tidsalder

Engelsk udgave:
Freemansonry in
the Aquarian Age


Guddommelig
rejse med
Klara
Mysterieskole.dk©