MENU

Videnskaben om sakramenterne

Videnskaben om Sakramenterne er skrevet af C.W. Leadbeater, som var biskop i den anglikanske kirke og senere medstifter og præsiderende biskop i Liberal Katolsk Kirke.

Videnskaben om Sakramenterne giver dybe og esoteriske forklaringer på de store mysterier, der udspiller sig under celebreringen af den hellige eukaristi, hvor celebrant og menighed i fællesskab opbygger det indre tempel, hvorigennem åndelige kraftstrømme stiger ned for at fremme menneskehedens udvikling i verden.

C.W. Leadbeater arbejder videnskabeligt og fremsætter sine omfattende forskningsresultater for videnskabeligt indstillede vesterlændinge, - både det der sker på de synlige og de usynlige planer. Han beskriver, hvordan forskellige tilværelsesplaner smelter sammen i sakramenterne, og hvordan den hellige eukaristi er det kontaktpunkt, hvor det højere oplyser og transformerer det lavere.

Videnskaben om Sakramenterne karakteriskeres som en klassiker om åndelig søgen, om tilværelsens højere dimensioner og om menneskets stadige længsel og stræben efter et højere mål, og den betegnes som et historisk mesterværk.

Forfatter: C. W. Leadbeater
Oversætter: Kenneth Christensen
ISBN: 978-87-7114-297-6
Forlaget: BoD
Sider: 504
Omslag: Hardcover
Pris: 469,- krKan købes i boghandlen, hos mysterieskole@gmail.com eller hos www.saxo.dk

BØGER


Jesu Hellige
Hjerte


Videnskaben om
sakramenterne


Vejen til Kristus


Maria Mysterier


En indføring
i
frimurersymboler


Mysterieskolen
i
Frimureriet


Frimureri i Vandbærerens tidsalder

Engelsk udgave:
Freemansonry in
the Aquarian Age


Guddommelig
rejse med
Klara
Mysterieskole.dk©